Look Mum No Hands! World Champ Mok

€ 10,95
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Look Mum No Hands! World Champ Mok

  • Volume: 33 cl.
  • Met de kleuren van de Wereldkampion Wielrennen.
  • Ideaal voor koffie of thee.
  • Afmetingen: 95 mm hoog x 80 mm breed.

Omschrijving

Als je van goede koffie of thee houdt, is er geen betere manier om het te hebben dan met de Look Mum no Hands! World Champ Mok met de kleuren van de wereldkampioen wielrennen. Een kop groot genoeg en sterk genoeg voor jouw ontbijt, om je 's ochtends een goed duwtje te geven en de dag met energie te beginnen. Inclusief het motto van de Look Mum No Hands! shop-café-fietsworkshop in Londen.

Het is gemaakt in Italië, van keramiek en het is zeer duurzaam. Je collega's zullen jaloers op je zijn met deze beker afkomstig uit het epicentrum van Londense stadsfietsen.

Over Look Mum No Hands!

Opgericht in Londen in 2010, Look Mum No Hands! Was een pionier door het combineren van een café, fietswerkplaats, bar en tentoonstellingsruimte om een van de eerste fietscafés te worden, het epicentrum voor stedelijke fietsers. Een passie voor kwaliteit en vriendelijke service begeleidt alle onderdelen van het bedrijf. De baristas, monteurs en chef-koks kunnen voor vrijwel elke behoefte zorgen.

Hun koffie komt van lokale koffiebranders Square Mile, cakejes van nabijgelegen bakkerijen en ambachtelijk bier van Londense brouwerijen en daarbuiten. Een vol programma van tentoonstellingen, filmvertoningen, live wielersport en zelfs fiets speeddaten zorgen ervoor dat LMNH altijd bruist met alle verschillende elementen van het Londense fietscultuur.

Andere producten van Lifestyle

Klanten die Look Mum No Hands! World Champ Mok kochten, kochten ook

Recent bekeken producten