Look Mum No Hands! World Champ Espressokopje

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Look Mum No Hands! World Champ Espressokopje

  • Met de kleuren van de Wereldkampion Wielrennen.
  • Ideaal voor espresso koffie.
  • Kopje afmetingen: 50 mm hoog x 80 mm breed.
  • Bordje afmetingen: 120 mm breed.

Omschrijving

Voor degenen die van espresso of kleine koffies houden, deze World Champ Espressokop van Look Mum no Hands! met de kleuren van de wereldkampioen wielrennen. De ideale beker om jouw koffie vers uit de koffiemachine te halen. Inclusief het motto van de Look Mum No Hands! winkel-café-fietswinkel in Londen.

Het is ideaal om aan fans van koffie en fietsen te geven. Het is gemaakt in Italië, van keramiek en is zeer duurzaam. Je huisgenoten zullen jaloers op je zijn met deze bekers afkomstig uit het epicentrum van Londense stadsfietsen.

Over Look Mum No Hands!

Opgericht in Londen in 2010, Look Mum No Hands! Was een pionier door het combineren van een café, fietswerkplaats, bar en tentoonstellingsruimte om een van de eerste fietscafés te worden, het epicentrum voor stedelijke fietsers. Een passie voor kwaliteit en vriendelijke service begeleidt alle onderdelen van het bedrijf. De baristas, monteurs en chef-koks kunnen voor vrijwel elke behoefte zorgen.

Hun koffie komt van lokale koffiebranders Square Mile, cakejes van nabijgelegen bakkerijen en ambachtelijk bier van Londense brouwerijen en daarbuiten. Een vol programma van tentoonstellingen, filmvertoningen, live wielersport en zelfs fiets speeddaten zorgen ervoor dat LMNH altijd bruist met alle verschillende elementen van het Londense fietscultuur.

Reviews Look Mum No Hands! World Champ Espressokopje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Lifestyle

Klanten die Look Mum No Hands! World Champ Espressokopje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten