Look Mum No Hands! T-shirt Navy/Wit

48-72hrs

Specificaties Look Mum No Hands! T-shirt Navy/Wit

Look Mum No Hands! T-shirt:

Omschrijving

De Kijk mama zonder handen! T-shirt, roep je opwinding en het vermogen om zonder je handen te fietsen uit in dit kenmerkende T-shirt van deze Londense coffeeshop/fietsworkshop. Met grote vetgedrukte "Kijk mama zonder handen!' tekst op de borst, stijlvol op en naast de fiets.

Dit T-shirt is geproduceerd door Stella Stanley Leads met 100% fairtrade biologisch katoen. Dit Britse merk maakt eigentijdse kwaliteitskleding geproduceerd met respect voor mens, natuur en milieu.

Over Look Mum No Hands!

Opgericht in Londen in 2010, Look Mum No Hands! Was een pionier door het combineren van een café, fietswerkplaats, bar en tentoonstellingsruimte om een van de eerste fietscafés te worden, het epicentrum voor stedelijke fietsers. Een passie voor kwaliteit en vriendelijke service begeleidt alle onderdelen van het bedrijf. De baristas, monteurs en chef-koks kunnen voor vrijwel elke behoefte zorgen.

Hun koffie komt van lokale koffiebranders Square Mile, cakejes van nabijgelegen bakkerijen en ambachtelijk bier van Londense brouwerijen en daarbuiten. Een vol programma van tentoonstellingen, filmvertoningen, live wielersport en zelfs fiets speeddaten zorgen ervoor dat LMNH altijd bruist met alle verschillende elementen van het Londense fietscultuur.

Reviews Look Mum No Hands! T-shirt Navy/Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsshirts

Klanten die Look Mum No Hands! T-shirt Navy/Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten