Look Geo City Grip Platform Pedalen - Rood

€ 67,50 € 49,99

Bespaar 26% (-€ 17,51)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Look Geo City Grip Platform Pedalen - Rood

  • Materiaal: composiet
  • Materiaal spindel: Chromoly +
  • Vervangbaar antislipoppervlak: Activ Grip van gevulkaniseerd rubber
  • Technologie: platte pedalen + LOOK Activ Grip van VIBRAM
  • Platformoppervlak: 107x103 mm
  • Gewicht: 265 g/paar

Omschrijving

De Look Geo City Grip Platform Pedalen zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en veilige rit. Deze pedalen zijn gemaakt van composiet materiaal en hebben een Chromoly + spindel, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

De Look Geo City Grip Platform Pedalen zijn voorzien van een vervangbaar antislipoppervlak, gemaakt van Activ Grip van gevulkaniseerd rubber. Dit zorgt voor een uitstekende grip en voorkomt dat je voeten van de pedalen glijden tijdens het fietsen.

Deze pedalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, namelijk platte pedalen en LOOK Activ Grip van VIBRAM. Dit zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en een comfortabele rit. Het platformoppervlak van deze pedalen is 107x103 mm en het gewicht is slechts 265 g/paar, wat deze pedalen licht en gemakkelijk te gebruiken maakt.

Al met al zijn de Look Geo City Grip Platform Pedalen een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en prestaties. Of je nu een beginner of een ervaren fietser bent, deze pedalen zullen je rit zeker verbeteren.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look Geo City Grip Platform Pedalen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Look Geo City Grip Platform Pedalen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten