Look AL 464 P Proteam Baanfiets - Black Glossy

€ 1.595,00

16-17 Werkdagen

Kenmerken Look AL 464 P Proteam Baanfiets - Black Glossy

Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen
Lichtgewicht Lichtgewicht

Specificaties Look AL 464 P Proteam Baanfiets - Black Glossy

 • Frame: Aluminium frame, compatibel met geïntegreerd balhoofd, 31,6 mm diameter zadelpen
 • Stuurpen: LOOK Alloy LS2 +/- 7°.
 • Stuur: LOOK Alloy LS2 compact
 • Wielen: AlexRims, achter omkeerbaar
 • Banden: Hutchinson Espsilon gevouwen 700x23 mm
 • Ketting: KMC K710, 1/2"x1/8
 • Achtertandwiel: 15t / 16t (omkeerbaar)
 • Crankstel: Vision 1x50 t, 170 mm
 • Zadelpen: LOOK LS2 carbon 31,6 mm x 350 mm
 • Zadel: San Marco Monza
 • Gewicht: 7,88 kg* (Maat M / zonder pedalen) *schatting.
 • Maten: XS-S-M-L

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

De Look AL 464 P Proteam Black Glossy Baanfiets is een high-end model ontworpen voor gevorderde fietsers en wegrenners. Het aluminium frame biedt lichtheid en stijfheid voor efficiënte prestaties. De weggeometrie is geoptimaliseerd voor aerodynamica en bevordert een agressieve houding voor snelheid. Uitgerust met een groep hoogwaardige componenten, mogelijk van erkende merken, garandeert het optimale prestaties. Geavanceerde technologie, zoals een mogelijke carbon voorvork, kan de trillingsdemping en het comfort verbeteren. Het opvallende esthetische ontwerp omvat aangepaste kleuren en graphics, die de identiteit van het merk of de bijbehorende professionele teams weerspiegelen. Als fiets op profniveau kan hij worden aangepast aan individuele voorkeuren. Hoewel specifieke informatie kan variëren, is de Look AL 464 P Proteam Black Glossy Baanfiets bedoeld om te voldoen aan de eisen van gepassioneerde fietsers die op zoek zijn naar prestaties en stijl.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look AL 464 P Proteam Baanfiets - Black Glossy

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Look AL 464 P Proteam Baanfiets - Black Glossy kochten, kochten ook

Recent bekeken producten