Lizard Skins DSP 3.2 V2 Tape - Zwart

€ 44,99 € 34,99

Bespaar 22% (-€ 10,00)

48-72hrs

Specificaties Lizard Skins DSP 3.2 V2 Tape - Zwart

  • Verhoogde schokabsorptie
  • Uitstekende duurzaamheid
  • Materiaal: Durasoft Polymer.
  • Dikte: 3.2mm.
  • Lengte: 208cm.
  • Caps: inbegrepen.
  • Gewicht: 78g (compleet met pluggen).

Omschrijving

De Lizard Skins DSP 3.2 V2 Tape is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar verhoogde schokabsorptie en duurzaamheid. Het materiaal van deze tape is Durasoft Polymer, wat zorgt voor een comfortabele grip en een goede bescherming tegen trillingen en schokken tijdens het fietsen.

Met een dikte van 3.2mm biedt deze tape een goede demping en voelt het zeer comfortabel aan tijdens lange ritten. De lengte van 208cm is voldoende om het stuur van de meeste fietsen volledig te bedekken. De bijgeleverde caps zorgen voor een nette afwerking van de uiteinden van de tape.

Met een gewicht van slechts 78g (compleet met pluggen) is deze tape ook nog eens lichtgewicht en zal het niet veel extra gewicht toevoegen aan je fiets. Kortom, de Lizard Skins DSP 3.2 V2 Tape is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid.

Over Lizard Skins

Lizard Skins is een iconisch merk in de wielerwereld, opgericht in 1993 in de Verenigde Staten. Als je begint, kun je ervoor kiezen om je pasion en dedicación proporcionar productos of calidad para ciclistas de todo el wereld te gebruiken.

Met het hoofdkantoor in Utah, Estados Unidos, staat Lizard Skins bekend om zijn innovatie in het ontwerpen en produceren van fietsproducten. Zijn specialiteit ligt in de productie van stuurlinten en beschermende accessoires die wielrenners uitzonderlijke grip en superieur comfort bieden tijdens hun ritten.

Naast hun bekende stuurlinten biedt Lizard Skins ook producten als frame- en vorkbeschermers, ergonomische handgrepen en beschermhoezen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van professionele wielrenners en liefhebbers vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering van zijn producten.

Samengevat, Lizard Skins is de ideale keuze voor diegenen die hun fietservaring willen verbeteren met eersteklas producten die zijn ontworpen om comfort, grip en bescherming te bieden tijdens elk fietsavontuur.

Reviews Lizard Skins DSP 3.2 V2 Tape - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Lizard Skins DSP 3.2 V2 Tape - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten