Leader Cretin Frame - Zwart

€ 449,90 € 449,90

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Leader Cretin Frame - Zwart

Fietsframe:

  • Materiaal: 6061 Aluminum Alloy
  • BB Type: 68mm Engels schroefdraad
  • Balhoofd: 1 1/8 "
  • Diameter zadelpen: 27.2mm
  • Rake: 28mm
  • Voorvork: I803 Carbon Fiber (3K Weave) w/ Alloy Steerer

Omschrijving

Het Leader Cretin Frame bevat de essentiële onderdelen die je nodig hebt om een complete fiets te bouwen: een frame, een zadelpen, een stuurpen, een voorvork, een balhoofd en een bottom bracket.

Soms gaat fietsen niet alleen over het makkelijk naar je werk gaan, maar gewoon over de deur uitstappen en een goede tijd met vrienden beleven. Met dat in gedachten, heeft Leader zich tot haar vrienden van de lokale San Diego fietsclub the Cretins gewend om samen te werken aan een fiets die je een leuke rit bezorgt. De eclectische groep van DIY punk rockers en specialisten in leuke fietsridden die the Cretins vormen, promoten fiets bewustzijn en verzamelen geld in voor goede doelen door middel van community-based evenementen zoals lokale groepsritten en liefdadigheidsfietstochten.

De ethos van Leader toen ze naar de tekentafel gingen, was om een fiets te ontwerpen die dezelfde stressloze, meer rijden ideologie van the Cretins belichaamt. Een compact stuur zorgt voor meerdere handposities, carbon en aluminium onderdelen houden de opbouw licht en absorberen een deel van de gevolgen van het rijden op straat.

Over Leader Bikes

Based in San Diego, California, Leader Bikes was founded in 2000 with a passion for the track that grew into a love of the street. That’s why Leader offers a line of bikes suited for riders who love to bomb hills and weave through traffic on their daily grind as for cyclists who need to know their whip has what it takes to accelerate for a breakaway at the track. On the street or on the track, Leader Bikes are designed for the ride.

Andere producten van Frames

Klanten die Leader Cretin Frame - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten