Leader 735 Frame - Zwart

€ 449,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Leader 735 Frame - Zwart

Aluminium frame Aluminium frame

Specificaties Leader 735 Frame - Zwart

Leader 735 Frame voor Fixie:

  • Met mooie gladde lasnaden en nieuwe zitbuisklem is de 735 de benchmark voor fixed gear frames.
  • De lichte en stijve 735 is net zo geschikt voor op de track als voor op straat. De korte achtervork maakt het mogelijk om veel kracht op het achterwiel te zetten, en biedt veel behendigheids en acceleratie vermogen.
  • 6061 double butted aluminium tubing.
  • 1 1/8” - 1 1/2" integrated head tube. Headset niet inbegrepen.
  • Gewicht frame (grootte 55): 2,69 kg.
  • British bottom bracket.
  • 120mm inbouwruimte achter.
  • Voor 27,2 zadelpen niet inbegrepen.
  • * Minimum Aanbevolen lengte van de zadelpen voor de Leader 725 en 735 frames is 10cm. Bij het niet voldoen hieraan vervalt de garantie.

Omschrijving

De Leader 735 Frame in het zwart is de benchmark voor fixed gear frames. Met mooie gladde lasnaden en een nieuwe zitbuisklem is dit frame een lust voor het oog. Het lichte en stijve frame is geschikt voor zowel op de track als op straat. De korte achtervork maakt het mogelijk om veel kracht op het achterwiel te zetten en biedt veel behendigheid en acceleratievermogen.

Het frame is gemaakt van 6061 double butted aluminium tubing en heeft een 1 1/8” 1 1/2" integrated head tube. Let op: de headset is niet inbegrepen. Het gewicht van het frame (grootte 55) is 2,69 kg en heeft een British bottom bracket. De inbouwruimte achter is 120mm.

De Leader 735 Frame vereist een zadelpen van 27,2 (niet inbegrepen) en heeft een minimum aanbevolen lengte van 10cm. Als hier niet aan wordt voldaan, vervalt de garantie. Kortom, dit frame is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig fixed gear frame.

Over Leader Bikes

Based in San Diego, California, Leader Bikes was founded in 2000 with a passion for the track that grew into a love of the street. That’s why Leader offers a line of bikes suited for riders who love to bomb hills and weave through traffic on their daily grind as for cyclists who need to know their whip has what it takes to accelerate for a breakaway at the track. On the street or on the track, Leader Bikes are designed for the ride.

Reviews Leader 735 Frame - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Baanfiets Frames

Klanten die Leader 735 Frame - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten