• Leegverkoop

Leader 725 Frame - Wit

€ 389,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Leader 725 Frame - Wit

Criterium / Track Criterium / Track
Aluminium frame Aluminium frame
Lichtgewicht Lichtgewicht
Snel Snel

Specificaties Leader 725 Frame - Wit

Frame voor Fixie en Single Speed Fiets:

  • Met mooie gladde lasnaden en nieuwe zitbuisklem is de 725 de benchmark voor fixed gear frames.
  • De lichte en stijve 725 is net zo geschikt voor op de track als voor op straat. De korte achtervork maakt het mogelijk om veel kracht op het achterwiel te zetten, en biedt veel behendigheids en acceleratie vermogen.
  • 6061 double butted aluminium tubing.
  • 1 1/8” - 1 1/2" integrated head tube. Niet inbegrepen.
  • Gewicht vak (grootte 58): 1,50 kg.
  • British bottom bracket.
  • 120mm rear spacing.
  • Voor 27,2 zadelpen niet inbegrepen.
  • * Minimum Aanbevolen lengte van de zadelpen voor de Leader 725 en 735 frames is 10cm. Bij het niet voldoen hieraan vervalt de garantie.

Omschrijving

De Leader 725 Frame in het wit is de benchmark voor fixed gear frames. Het frame heeft mooie gladde lasnaden en een nieuwe zitbuisklem. De lichte en stijve 725 is geschikt voor zowel op de track als op straat. De korte achtervork maakt het mogelijk om veel kracht op het achterwiel te zetten en biedt veel behendigheid en acceleratievermogen. Het frame is gemaakt van 6061 double butted aluminium tubing en heeft een 1 1/8” 1 1/2" geïntegreerde balhoofdbuis.

Het gewicht van het frame is 1,50 kg (grootte 58) en heeft een British bottom bracket en 120mm achterasafstand. De Leader 725 Frame vereist een 27,2 zadelpen die niet is inbegrepen. Let op: de minimum aanbevolen lengte van de zadelpen voor de Leader 725 en 735 frames is 10cm. Als hier niet aan wordt voldaan, vervalt de garantie.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig fixed gear frame, dan is de Leader 725 Frame in het wit een uitstekende keuze. Het frame is duurzaam, licht en biedt uitstekende prestaties op de weg en op de track.

Over Leader Bikes

Based in San Diego, California, Leader Bikes was founded in 2000 with a passion for the track that grew into a love of the street. That’s why Leader offers a line of bikes suited for riders who love to bomb hills and weave through traffic on their daily grind as for cyclists who need to know their whip has what it takes to accelerate for a breakaway at the track. On the street or on the track, Leader Bikes are designed for the ride.

Reviews Leader 725 Frame - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Leader 725 Frame - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten