Leader 725 Frame + I805 Voorvork - Wit

€ 779,00 € 574,21

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Leader 725 Frame + I805 Voorvork - Wit

Leader 725 Frame + I805 Voorvork voor Fixie:

  • Met mooie gladde lasnaden.
  • 6061 double butted aluminium tubing.
  • 8 lagen verf voor betere weerstand.
  • 1 1/8” - 1 1/2" integrated head tube and included.
  • Gewicht frame (grootte 55): 2,69 kg.
  • Fork: I805 Carbon fork met 3K Weave. Aluminum steer. Tapered. Matte zwart.
  • BB type: Tange 68mm english threaded square tapered.
  • Zadelpen: Aero. Inclusief zadelpenklem met twee schroeven.
  • * Minimum Aanbevolen lengte van de zadelpen voor de Leader 725 en 735 frames is 10cm. Bij het niet voldoen hieraan vervalt de garantie.

Omschrijving

De Leader 725 fiets frame combineert de geometrie van een track frame en een ontwerp perfect voor gebruik in de stad. De bovenbuis is langer gemaakt om toe overlappingen te voorkomen, met een totale ontwerp dat trouw blijft aan de track fiets gevoel.

Gemaakt met 6061 aluminium – een van de sterkste op de markt – heeft Leader een van de lichtste frames ter wereld gecreëerd, die tegen de elementen vecht als geen ander. Het is dezelfde soort aluminium die gebruikt wordt voor vliegtuigen, en het is perfect voor in de stad of op de wielerbaan. De Aero zadelpen en zadelklem maakt het ontwerp nog meer dynamisch. Het is afgemaakt met de I805 carbon voorvork, wiens lichtgewicht en aerodynamica overal wordt geprezen.

Elke Leader frame is gedekt door een Limited Lifetime garantie die elke fabrikant-defect zal dekken, zodat je zo snel mogelijk weer onderweg kunt. 

Over Leader Bikes

Based in San Diego, California, Leader Bikes was founded in 2000 with a passion for the track that grew into a love of the street. That’s why Leader offers a line of bikes suited for riders who love to bomb hills and weave through traffic on their daily grind as for cyclists who need to know their whip has what it takes to accelerate for a breakaway at the track. On the street or on the track, Leader Bikes are designed for the ride.

Andere producten van Frames

Klanten die Leader 725 Frame + I805 Voorvork - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten