Kryptonite New York Standard Beugelslot

€ 170,99 € 99,99

Bespaar 42% (-€ 71,00)

1 Review
80% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Kryptonite New York Standard Beugelslot

 • 16mm hardened MAX-Performancestalen beugel weerstaat betonschaar en leverage vernielingen.
 • Hogere veiligheid disc -style cilinder
 • Dubbele nachtschoot vergrendeling voor uitgebreide houdkracht.
 • Sliding stofkap beschermt en verlengt levensduur van de cilinders .
 • Beschermende vinyl coating.
 • Inclusief veelzijdige EZ Mount transport beugel .
 • 3 sleutels - een verlicht met een hoge intensiteit lamp & vervangbare batterij.
 • Afmetingen: 10.2 cm x 20.3 cm.

Omschrijving

Het Kryptonite New York Slot STD, wat 9 uit 10 scoort op de beveiligingsbeoordeling van het merk, houdt dieven op afstand. U kunt uw fiets hiermee met een gerust hart enkele uren op straat stallen. De Max Performance-buis met een diameter van 16 mm is bestand tegen scharen en hefbomen. Tevens worden het sleutelgat en de cilinder beiden beschermd door een roterende huls.

Het New York STD-slot wordt geleverd met een EZ Mount-ondersteuning, een moderne en comfortabele ondersteuning waarmee u het slot tijdens het rijden aan uw fiets kunt bevestigen. Het bevat ook een set van 3 sleutels, waarvan een voorzien van een lamp met hoge dichtheid. Alsof dit nog niet genoeg is om u veilig te voelen, kunt u er dankzij Kryptonite een verzekering op afsluiten, die tot €3.500 zal oplopen indien de fiets wordt gestolen. Ze moeten redelijk veel vertrouwen hebben in de robuustheid. Laat al u zorgen varen en laat dieven het idee van het stelen van uw fiets vergeten.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite New York Standard Beugelslot

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. filippo.pierazzoli

  80%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Heel zwaar, maar als je kalm wilt zijn, is het wat het is...

Klanten die Kryptonite New York Standard Beugelslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten