Kryptonite New York Slot Std

€ 134,99 € 99,99

Bespaar 26% (-€ 35,00)

48-72hrs
Geen verzendkosten

Specificaties Kryptonite New York Slot Std

  • 16mm hardened MAX-Performancestalen beugel weerstaat betonschaar en leverage vernielingen.
  • Hogere veiligheid disc -style cilinder
  • Dubbele nachtschoot vergrendeling voor uitgebreide houdkracht.
  • Sliding stofkap beschermt en verlengt levensduur van de cilinders .
  • Beschermende vinyl coating.
  • Inclusief veelzijdige EZ Mount transport beugel .
  • 3 sleutels - een verlicht met een hoge intensiteit lamp & vervangbare batterij.
  • Afmetingen: 10.2 cm x 20.3 cm.

Omschrijving

Het Kryptonite New York Slot STD, wat 9 uit 10 scoort op de beveiligingsbeoordeling van het merk, houdt dieven op afstand. U kunt uw fiets hiermee met een gerust hart enkele uren op straat stallen. De Max Performance-buis met een diameter van 16 mm is bestand tegen scharen en hefbomen. Tevens worden het sleutelgat en de cilinder beiden beschermd door een roterende huls.

Het New York STD-slot wordt geleverd met een EZ Mount-ondersteuning, een moderne en comfortabele ondersteuning waarmee u het slot tijdens het rijden aan uw fiets kunt bevestigen. Het bevat ook een set van 3 sleutels, waarvan een voorzien van een lamp met hoge dichtheid. Alsof dit nog niet genoeg is om u veilig te voelen, kunt u er dankzij Kryptonite een verzekering op afsluiten, die tot €3.500 zal oplopen indien de fiets wordt gestolen. Ze moeten redelijk veel vertrouwen hebben in de robuustheid. Laat al u zorgen varen en laat dieven het idee van het stelen van uw fiets vergeten.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite staat achter zijn producten door een aanbieding tegen diefstal op bepaalde sloten te bieden. De aanbieding voor bescherming-tegen-diefstal, die in 1978 door Kryptonite in het leven is geroepen, is een programma dat geregistreerde klanten een vastgesteld geldbedrag vergoed in het geval dat hun fiets wordt gestolen als gevolg van het met geweld openbreken van het slot. De dekking van ATPO is geen fietsverzekering en er is geen verband met een verzekeringsmaatschappij. Dit aanbod wordt gedaan door Kryptonite.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite New York Slot Std kochten, kochten ook

Recent bekeken producten