Kryptonite KryptoLok 995 Series 2 Kettingslot

€ 89,99 € 49,99

Bespaar 44% (-€ 40,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Kryptonite KryptoLok 995 Series 2 Kettingslot

  • 9mm six-sided schakelketting gemaakt van 3t manganese steel.
  • Patent-pending end link design biedt de ketting extra sterke veiligheid.
  • Harde deadbolt design biedt extra beveiliging.
  • Sterk beveiligde disc-style cilinder is boor bestendig.
  • Patent pending geïntegreerd slot hoofd met "talon" deadbolt.
  • 2 roestvrij staal ergonomic ‘I” keys.
  • Duurzaam weerbestendig nylon hoes voorkomt krassen.
  • Key Safe Program.
  • Lengte: 95cm.
  • Gewicht: 2.52 Kg.

Omschrijving

Het Kryptonite KryptoLok 995 Series 2 Kettingslot is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig beveiligingssysteem voor hun fiets. Dit slot is gemaakt van 9mm zeskantige schakels van 3t mangaanstaal, wat zorgt voor een hoge mate van duurzaamheid en veiligheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit slot is het gepatenteerde ontwerp van de eindverbinding, dat extra sterkte en veiligheid biedt. Het harde deadbolt-ontwerp zorgt ook voor extra beveiliging, terwijl de sterke disc-stijl cilinder boorbestendig is.

De geïntegreerde slotkop met "talon" deadbolt is ook een innovatief kenmerk van dit slot, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is en tegelijkertijd een hoge mate van veiligheid biedt. Het slot wordt geleverd met twee roestvrijstalen ergonomische "I" sleutels en een duurzame, weerbestendige nylon hoes om krassen te voorkomen.

Met een lengte van 95 cm en een gewicht van 2,52 kg is dit slot ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een robuust en betrouwbaar beveiligingssysteem voor hun fiets. Het Key Safe Program biedt ook extra gemoedsrust, waardoor u uw sleutels veilig kunt bewaren en vervangen als dat nodig is.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite KryptoLok 995 Series 2 Kettingslot

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite KryptoLok 995 Series 2 Kettingslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten