Kryptonite Kryptolok Slot serie 2 995

€ 66,99 € 49,99

Bespaar 25% (-€ 17,00)

2-4 Werkdagen

Specificaties Kryptonite Kryptolok Slot serie 2 995

  • 9mm six-sided schakelketting gemaakt van 3t manganese steel.
  • Patent-pending end link design biedt de ketting extra sterke veiligheid.
  • Harde deadbolt design biedt extra beveiliging.
  • Sterk beveiligde disc-style cilinder is boor bestendig.
  • Patent pending geïntegreerd slot hoofd met "talon" deadbolt.
  • 2 roestvrij staal ergonomic ‘I” keys.
  • Duurzaam weerbestendig nylon hoes voorkomt krassen.
  • Key Safe Program.
  • Lengte: 95cm.
  • Gewicht: 2.52 Kg.

Omschrijving

Na al 40 jaar een marktleider te zijn als het gaat om fietsensloten, heeft Kryptonite nu een innovatieve nieuwe collectie kettingen ontworpen. De kettingen uit de Evolutio Series 2 bieden de perfecte combinatie van draagbaarheid, comfort en maximale bescherming voor je fiets.

De Kryptolok Series 2 995 biedt goede eigenschappen tegen een redelijke prijs om je fiets veilig op straat te parkeren. Dit slot is langer dan het slot Mini 2 995, waardoor je zowel je wielen als het frame kunt vastzetten.

Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Kryptolok Slot serie 2 995 kochten, kochten ook

Klanten die Kryptonite Kryptolok Slot serie 2 995 kochten, kochten ook