New Kryptolok Mini-7 lock + 4’KryptoFlex Beugelslot

€ 57,99 € 41,99

Bespaar 28% (-€ 16,00)

48-72hrs

Specificaties New Kryptolok Mini-7 lock + 4’KryptoFlex Beugelslot

 • U-vorm slot die maximale beveiliging biedt samen met de 120cm Flex kabel, ontworpen om gebruikt te worden in stedelijke gebieden.
 • Je kan registreren voor een Europesie Unie-erkend diefstal verzekering, tot €1,500 van de waarde van jouw fiets. (Dit moet je activeren op de website van Kryptonite).
 • Slot gemaakt van verharde staal. 12,7mm wijd.
 • De nieuwe gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat het heel lastig zal zijn om het slot te breken in geval van diefstal.
 • High-security DISC-STYLE cilinder, beter bestand tegen het opensnijden van het slot en wanneer een dief er verder mee wilt knoeien.
 • Gepatenteerde steun voor een verstelbare FLEXFRAME-U bracket slot.
 • Inclusief 2 “I Keys”. Deze zijn meer ergonomisch en lastiger om stuk of gebogen te krijgen.
 • Key Safe programma is van toepassing, waardoor een vervangende sleutel geregeld kan worden voor het geval dat ze verloren raken.
 • Slot is beter beschermd tegen slechte weersomstandigheden.
 • Formaat: 8,2 cm x 17,8 cm.
 • Patenten: 6397648B1, 9079626B2 en anderen, in afwachting.


KryptoFlex 1004 Looped kabel 4':

 • Gemaakt van staal
 • 10mm x 1200mm.
 • 10mm gedraaide-staal kabel, moeilijker te snijden.
 • Dubbele lus kabel, werkt met alle Kryptonite U-vormige schijfsloten en standaard sloten.
 • Van-vinyl-gemaakte beschermhoes.
 • Perfect voor quick-release onderdelen en veiligheidsaccessoires wanneer gebruikt in combinatie met een extra Kryptonite slot.

Omschrijving

Deze nieuwe Kryptonite Kryptolok Mini-7 fietsslot komt met een flex kabel en introduceert vele verbeteringen waardoor het veiliger is dan sloten van andere merken. Het is aangeraden voor medium-hoog diefstal gevaar gebieden, Met een veiligheidsbeoordeling van 6/10. Elke fabrikant geeft hun sloten een nummer – dat is de reden waarom deze slot veiliger is dan die van andere merken met een hogere cijfer. Het is bekroond met de Sold Secure seal (Silver level) door een onafhankelijker organisatie. De flex kabel laat de de voorwiel van je fiets vastzetten, voor een extra beveiligings functie. We raden aan om altijd de U-slot te gebruiken, niet de kabel zelfstandig. Deze kabel is slechts een aanvulling op het slot zelf en biedt niet hetzelfde beveiligingsniveau als het U-slot of zichzelf.

Beveiligings niveau

Security Rating-6

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite staat achter zijn producten door een aanbieding tegen diefstal op bepaalde sloten te bieden. De aanbieding voor bescherming-tegen-diefstal, die in 1978 door Kryptonite in het leven is geroepen, is een programma dat geregistreerde klanten een vastgesteld geldbedrag vergoed in het geval dat hun fiets wordt gestolen als gevolg van het met geweld openbreken van het slot. De dekking van ATPO is geen fietsverzekering en er is geen verband met een verzekeringsmaatschappij. Dit aanbod wordt gedaan door Kryptonite.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die New Kryptolok Mini-7 lock + 4’KryptoFlex Beugelslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten