Kryptonite Kryptolok serie 2 955 Mini Kettingslot

€ 59,25 € 43,90

Bespaar 26% (-€ 15,35)

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Kryptonite Kryptolok serie 2 955 Mini Kettingslot

  • 9mm six-sided kettingslot gemaakt van 3t manganees staal.
  • Patent-pending end link design beschermt ketting tegen hardened deadbolt waarmee kritieke kwetsbaarheid wordt weggenomen.
  • High beveiliging disc-style cylinder is resistent tegen stelen en boren.
  • Sliding stofkap beschermt en verlengt levensduur van de cilinders.
  • 2 roestvrij stalen ergonomic ‘I” sleutels.
  • Duurzame waterbeschermende nylon sleeve voorkomt krassen.
  • Key Safe programma.
  • Lengte: 55cm.
  • Gewicht: 1.77 Kg.

Omschrijving

Na al 40 jaar de marktleider te zijn in het fabriceren van sloten, heeft Kryptonite in 2012 een nieuwe, innovatieve collectie sloten geintroduceerd. Deze nieuw sloten Evolution Series 4 zijn de perfecte combiatie van portabiliteit, comfort en maximale bescherming van je fiets.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite staat achter zijn producten door een aanbieding tegen diefstal op bepaalde sloten te bieden. De aanbieding voor bescherming-tegen-diefstal, die in 1978 door Kryptonite in het leven is geroepen, is een programma dat geregistreerde klanten een vastgesteld geldbedrag vergoed in het geval dat hun fiets wordt gestolen als gevolg van het met geweld openbreken van het slot. De dekking van ATPO is geen fietsverzekering en er is geen verband met een verzekeringsmaatschappij. Dit aanbod wordt gedaan door Kryptonite.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Kryptolok serie 2 955 Mini Kettingslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten