• Stockverkoop

Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kettingslot

€ 69,99 € 44,99

Bespaar 36% (-€ 25,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kettingslot

  • 9mm six-sided kettingslot gemaakt van 3t manganees staal.
  • Patent-pending end link design beschermt ketting tegen hardened deadbolt waarmee kritieke kwetsbaarheid wordt weggenomen.
  • High beveiliging disc-style cylinder is resistent tegen stelen en boren.
  • Sliding stofkap beschermt en verlengt levensduur van de cilinders.
  • 2 roestvrij stalen ergonomic ‘I” sleutels.
  • Duurzame waterbeschermende nylon sleeve voorkomt krassen.
  • Key Safe programma.
  • Lengte: 55cm.
  • Gewicht: 1.77 Kg.

Omschrijving

Houd je fiets veilig met het Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kettingslot. Dit slot is gemaakt van 9mm zeshoekig kettingslot van 3t manganees staal, waardoor het zeer sterk en duurzaam is. Het patent-pending end link design beschermt de ketting tegen een geharde deadbolt, waardoor een kritieke kwetsbaarheid wordt weggenomen. Dit slot heeft ook een high beveiliging disc-style cylinder die resistent is tegen stelen en boren.

De sliding stofkap beschermt en verlengt de levensduur van de cilinders, terwijl de 2 roestvrij stalen ergonomische ‘I’ sleutels ervoor zorgen dat je altijd een reserve hebt. Het duurzame waterbeschermende nylon sleeve voorkomt krassen op je fiets en het slot. Dit slot heeft ook een Key Safe programma, waardoor je altijd een reserve sleutel hebt als je er een verliest.

Met een lengte van 55cm en een gewicht van 1.77 Kg is dit slot gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken. Het is een geweldige keuze voor iedereen die zijn fiets veilig wil houden, of je nu naar het werk gaat of een lange fietstocht maakt.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kettingslot

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kettingslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten