Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart

€ 69,99 € 42,99

Bespaar 39% (-€ 27,00)

1 Review
100% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart

 • 13mm hardened Performance stalen beugel bestand tegen snijden en leverage vernielingen
 • Versterkte geharde dwarsbalk ontwerp biedt betere bescherming.
 • High security, disc-style cylinder.
 • Anti-rammel bumpers om geluid te verminderen bij transport.
 • Roterende stofkap beschermt cylinder.
 • Inclusief, gepatenteerde * EZ Mount transport systeem dat veelzijdige dragen mogelijk maakt.
 • 2 roestvrij stalen sleutels.
 • Beschermende vinyl coating.
 • Product gewicht: 1,11Kgs.
 • Product afmetingen: 8.2cm x 17.8cm.

Omschrijving

Houd je fiets veilig met het Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart. Dit slot heeft een 13mm geharde stalen beugel die bestand is tegen snijden en leverage vernielingen. Het versterkte geharde dwarsbalk ontwerp biedt betere bescherming en de high security, disc-style cylinder zorgt voor extra veiligheid.

Om geluid te verminderen bij transport heeft het slot anti-rammel bumpers en een roterende stofkap beschermt de cylinder. Het gepatenteerde EZ Mount transport systeem maakt veelzijdige dragen mogelijk en het slot wordt geleverd met 2 roestvrij stalen sleutels. De beschermende vinyl coating zorgt ervoor dat het slot niet beschadigt en het product heeft een gewicht van 1,11Kgs en afmetingen van 8.2cm x 17.8cm.

Met het Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je fiets. Het is een betrouwbaar en duurzaam slot dat je fiets beschermt tegen diefstal.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. victor.munoz1304

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  super

Klanten die Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten