Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart

€ 69,99 € 42,99

Bespaar 39% (-€ 27,00)

1 Review
100% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart

  • 13mm hardened Performance stalen beugel bestand tegen snijden en leverage vernielingen
  • Versterkte geharde dwarsbalk ontwerp biedt betere bescherming.
  • High security, disc-style cylinder.
  • Anti-rammel bumpers om geluid te verminderen bij transport.
  • Roterende stofkap beschermt cylinder.
  • Inclusief, gepatenteerde * EZ Mount transport systeem dat veelzijdige dragen mogelijk maakt.
  • 2 roestvrij stalen sleutels.
  • Beschermende vinyl coating.
  • Product gewicht: 1,11Kgs.
  • Product afmetingen: 8.2cm x 17.8cm.

Omschrijving

Na al 40 jaar een marktleider te zijn als het gaat om fietsensloten, heeft Kryptonite nu een innovatieve nieuwe collectie kettingen ontworpen. De kettingen uit de Evolutio Series 2 bieden de perfecte combinatie van draagbaarheid, comfort en maximale bescherming voor je fiets.

Ook heeft Kryptonite een nieuw slot eerder gelanceerd dan gepland. De Mini-7 heeft een gangbare breedte waardoor hij in een rugzak past, maar met extra lengte waardoor je je fiets aan bijna elke brede paal kunt vastmaken.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite KryptoLok Mini-7 Beugelslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten