Kryptonite KryptoFlex 1230 Kabelslot met sleutel Zwart

€ 34,99 € 22,99

Bespaar 34% (-€ 12,00)

48-72hrs

Specificaties Kryptonite KryptoFlex 1230 Kabelslot met sleutel Zwart

  • Flexibele gevlochten stalen 12mm dikke kabel.
  • Slothoofd draait 360 graden voor eenvoudige bediening.
  • Dual glijdende cilinder is weerbestand met automatische close feature.
  • Berschermende vinyl laag om de frame te beschermen tegen stoten van het slot.
  • Gewicht: 2.45 lbs (1,11 kgs).
  • Afmetingen: 10' x 1/2” (305cm x 12mm).
  • Inclusief 2 Hook-n-Loop straps en 2 sleutels.

Omschrijving

De Kryptonite KryptoFlex 1230 Key fietsslot is een flexibele gevlochten stalen kabel met een vinyl beschermhoes dat betere weerstand biedt tegen doorsnijden pogingen. Het open en sluit systeem is een gemakkelijke omkeerbare sleutel. Het slothoofd kan 360 graden draaien voor makkelijke bediening tijdens het op slot zetten en van slot halen. De fabrikant geeft het een beveiligings rating van 2 van de 10, en het geeft een gemakkelijke afschrikking tegen diefstal.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite KryptoFlex 1230 Kabelslot met sleutel Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite KryptoFlex 1230 Kabelslot met sleutel Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten