Kryptonite Kryptoflex 1230 Key Cable Fietsslot

€ 39,10 € 28,95

Bespaar 26% (-€ 10,15)

2-4 Werkdagen

Specificaties Kryptonite Kryptoflex 1230 Key Cable Fietsslot

  • Flexibele gevlochten stalen 12mm dikke kabel.
  • Slothoofd draait 360 graden voor eenvoudige bediening.
  • Dual glijdende cilinder is weerbestand met automatische close feature.
  • Berschermende vinyl laag om de frame te beschermen tegen stoten van het slot.
  • Gewicht: 2.45 lbs (1,11 kgs).
  • Afmetingen: 10' x 1/2” (305cm x 12mm).
  • Inclusief 2 Hook-n-Loop straps en 2 sleutels.

Omschrijving

De Kryptonite KryptoFlex 1230 Key fietsslot is een flexibele gevlochten stalen kabel met een vinyl beschermhoes dat betere weerstand biedt tegen doorsnijden pogingen. Het open en sluit systeem is een gemakkelijke omkeerbare sleutel. Het slothoofd kan 360 graden draaien voor makkelijke bediening tijdens het op slot zetten en van slot halen. De fabrikant geeft het een beveiligings rating van 2 van de 10, en het geeft een gemakkelijke afschrikking tegen diefstal.

Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Kryptoflex 1230 Key Cable Fietsslot kochten, kochten ook

Klanten die Kryptonite Kryptoflex 1230 Key Cable Fietsslot kochten, kochten ook