Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Zwart

€ 57,99 € 35,99

Bespaar 38% (-€ 22,00)

1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Zwart

 • 7mm four-sided kettingslot gemaakt van 3t manganese steel.
 • Patent-pending end link design secures chain to hardened deadbolt eliminating critical vulnerability.
 • Hardened deadbolt design biedt extra holding power.
 • oge veiligheid disc-style cilinder is pick en boor bestendig.
 • Inclusief 2 new ergonomic “I” sleutels.
 • Durable weather-resistant nylon sleeve beschermt tegen krassen.
 • Lengte: 85cm.

Omschrijving

Houd je fiets veilig met het Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Zwart. Dit slot is gemaakt van 7mm vierzijdig kettingslot van 3t mangaanstaal, waardoor het zeer sterk en duurzaam is. Het patent-pending end link design zorgt ervoor dat de ketting veilig wordt vastgezet aan de geharde deadbolt, waardoor het kritieke kwetsbaarheid elimineert. Het geharde deadbolt design biedt extra houvast en zorgt ervoor dat het slot niet gemakkelijk kan worden opengebroken.

De hoge veiligheid disc-style cilinder is pick en boor bestendig, waardoor het slot nog veiliger is. Het slot wordt geleverd met 2 nieuwe ergonomische "I" sleutels, zodat je altijd een reserve hebt. Het duurzame weerbestendige nylon hoes beschermt het slot tegen krassen en zorgt ervoor dat het er als nieuw blijft uitzien.

Met een lengte van 85cm is dit slot ideaal voor het beveiligen van je fiets op openbare plaatsen. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een hoge mate van veiligheid. Kies voor het Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Zwart en geniet van gemoedsrust wanneer je je fiets achterlaat.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Markus

  100%

  Ultimativer Schutz!

  Robust und bietet eine zuverlässige Sicherheit für mein Fahrrad. Einfach zu handhaben und mit gutem Preis-Leistungs-Verhältnis. Empfehlenswert!

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten