Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart

€ 33,95 € 24,99

Bespaar 26% (-€ 8,96)

48-72hrs

Specificaties Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart

  • 5 mm brede vierzijdige schakels van gehard koolstofstaal.
  • Versterkte cilinder.
  • Nylon beschermhoes.
  • Lengte ketting: 85 cm.
  • Inclusief 2 ergonomische toetsen
  • Beveiligingsniveau: 4/10.

Omschrijving

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten