Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart

€ 33,95 € 24,99

Bespaar 26% (-€ 8,96)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart

  • 5 mm brede vierzijdige schakels van gehard koolstofstaal.
  • Versterkte cilinder.
  • Nylon beschermhoes.
  • Lengte ketting: 85 cm.
  • Inclusief 2 ergonomische toetsen
  • Beveiligingsniveau: 4/10.

Omschrijving

De Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om hun fiets te beschermen tegen diefstal. Dit slot is gemaakt van gehard koolstofstaal en heeft vierzijdige schakels van 5 mm breed, waardoor het zeer moeilijk is om door te snijden of te breken.

De versterkte cilinder zorgt voor extra bescherming tegen lockpicking en andere inbraakpogingen. Bovendien wordt het slot geleverd met een nylon beschermhoes om krassen op de fiets te voorkomen en de levensduur van het slot te verlengen.

Met een lengte van 85 cm is dit slot geschikt voor de meeste fietsen en kan het gemakkelijk worden bevestigd aan een paal of ander vast object. Het wordt geleverd met twee ergonomische toetsen, zodat u altijd een reserve heeft als u er een verliest.

Met een beveiligingsniveau van 4/10 is dit slot ideaal voor dagelijks gebruik in een stedelijke omgeving. Het biedt voldoende bescherming tegen gelegenheidsdieven en is een betaalbare optie voor fietsers die hun fiets willen beschermen zonder de bank te breken.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Kryptonite Keeper 585 Kettingslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten