Kryptonite Original Keeper Standard Fietsslot

€ 28,50 € 21,90

Bespaar 23% (-€ 6,60)

2-4 Werkdagen

Specificaties Kryptonite Original Keeper Standard Fietsslot

  • 12mm hardened steel slot weerstaat handgereedschappen.
  • Versterkte ring om keyway voor een betere bescherming.
  • High beveiliging disc-style cylinder.
  • Inclusief klikstijl transportbeugel.
  • High beveiliging Bent Foot™ design voor makkelijk gebruik.
  • Protective vinyl covering.
  • Afmetingen: 10,2 cm x 20,3 cm.

Omschrijving

Na al 40 jaar een marktleider te zijn als het gaat om fietsensloten, heeft Kryptonite nu een innovatieve nieuwe collectie sloten ontworpen. De sloten uit de Evolutio Series 2 bieden de perfecte combinatie van draagbaarheid, comfort en maximale bescherming voor je fiets.

Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Original Keeper Standard Fietsslot kochten, kochten ook

Klanten die Kryptonite Original Keeper Standard Fietsslot kochten, kochten ook