Kryptonite Keeper 12 Standard Beugelslot Zwart

€ 34,99 € 22,49

Bespaar 36% (-€ 12,50)

5 Reviews
96% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Kryptonite Keeper 12 Standard Beugelslot Zwart

 • 12mm hardened steel slot weerstaat handgereedschappen.
 • Versterkte ring om keyway voor een betere bescherming.
 • High beveiliging disc-style cylinder.
 • Inclusief klikstijl transportbeugel.
 • High beveiliging Bent Foot™ design voor makkelijk gebruik.
 • Protective vinyl covering.
 • Afmetingen: 10,2 cm x 20,3 cm.

Omschrijving

Het Kryptonite Keeper 12 Standard Beugelslot Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om hun fiets te beschermen tegen diefstal. Dit slot is gemaakt van gehard staal en heeft een diameter van 12 mm, waardoor het bestand is tegen handgereedschap en andere inbrekers.

De versterkte ring rond de sleutelopening biedt extra bescherming tegen manipulatie en de high-security disc-style cilinder zorgt voor een extra laag beveiliging. Het slot wordt geleverd met een handige klikstijl transportbeugel, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen op je fiets.

Het Kryptonite Keeper 12 Standard Beugelslot Zwart heeft ook een high-security Bent Foot™ design, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het beschikt ook over een beschermende vinyl bekleding om krassen op je fiets te voorkomen. Met afmetingen van 10,2 cm x 20,3 cm is dit slot groot genoeg om de meeste fietsen veilig te vergrendelen.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Keeper 12 Standard Beugelslot Zwart

4.8/5

96%

5 review(s)

5 Stars

4

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Alberto Muñoz

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Fantastisch slot voor mijn fiets

  Fantastisch slot voor mijn fiets. Goede prijs en past bij wat ik zocht.

 2. annelizabethbrew

  100%
  Vertaald uit het Engels - Toon originele tekst Toon vertaling

  Exactly what I wanted , strong will keep my adult tricycle safe whenever I need to park it somewhere

 3. xavier.obiols

  80%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Waar voor je geld

Klanten die Kryptonite Keeper 12 Standard Beugelslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten