Kryptonite Evolution Series 4 1055 Mini Kettingslot Zwart

€ 95,99 € 59,95

Bespaar 38% (-€ 36,04)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kryptonite Evolution Series 4 1055 Mini Kettingslot Zwart

  • 10 mm zeskantige kettingschakels gemaakt van 3t mangaanstaal.
  • Het ontwerp van de eindschakel, waarvoor patent is aangevraagd, beveiligt de ketting aan de geharde nachtschoot en elimineert kritieke kwetsbaarheid.
  • Cilinder met schijfvormige cilinder met hoge beveiliging is bestand tegen breken en boren.
  • De verschuifbare stofkap beschermt en verlengt de levensduur van de cilinder.
  • 3 roestvrijstalen toetsen – een led-verlichte toets met vervangbare batterij en 2 nieuwe, ergonomische 'I'-toetsen.
  • Duurzame weerbestendige nylon hoes voorkomt krassen.
  • Key Safe-programma.
  • Lengte: 55cm.
  • Gewicht: 2 Kg.

Omschrijving

Het Kryptonite Evolution Series 4 1055 Mini Kettingslot Zwart is een hoogwaardig fietsslot dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar maximale beveiliging. Het slot is gemaakt van 10 mm zeshoekige kettingschakels van 3t mangaanstaal, waardoor het zeer moeilijk is om door te snijden of te breken.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit slot is het gepatenteerde ontwerp van de eindlink, dat de ketting veilig aan de geharde dodebout bevestigt en daarmee een kritieke kwetsbaarheid elimineert. Het slot heeft ook een hoogbeveiligde schijfvormige cilinder die bestand is tegen picking en boren, en een schuifstofkap die de cilinder beschermt en de levensduur verlengt.

Met het Kryptonite Evolution Series 4 1055 Mini Kettingslot Zwart krijg je ook drie roestvrijstalen sleutels, waarvan er één is voorzien van een LED-lampje met vervangbare batterij en twee nieuwe, ergonomische 'I'-sleutels. Het slot heeft ook een duurzame, weerbestendige nylon hoes die krassen voorkomt en een Key Safe Programma.

Met een lengte van 55 cm en een gewicht van 2 kg is dit slot ideaal voor fietsers die hun fiets veilig willen opbergen en beschermen tegen diefstal. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig fietsslot dat betrouwbaar en duurzaam is.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Evolution Series 4 1055 Mini Kettingslot Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Kryptonite Evolution Series 4 1055 Mini Kettingslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten