Kryptonite Evolution Mini-7 Beugelslot + Kabel Flex Oranje

€ 91,49 € 56,99

Bespaar 38% (-€ 34,50)

12 Reviews
98% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Kryptonite Evolution Mini-7 Beugelslot + Kabel Flex Oranje

 • 13mm hardened MAX-Performancestalen beugel weerstaat betonschaar en leverage vernielingen.
 • Inclusief 4 KryptoFlex dubbele lus kabel voor het beveiligen van voorwiel of accessoires.
 • Versterkte manchet over crossbar en de cilinder voor extra veiligheid.
 • Hoge veiligheid, disc -style cilinder.
 • Bent Foot beugel ontwerp voor gebruiksgemak.
 • Center keyway verdedigt tegen leverage vernielingen.
 • Anti - rammel bumpers verminderen geluid tijdens het transport.
 • Roterende stofhoes beschermt cilinder.
 • Inclusief, gepatenteerde * EZ Mount transport systeem dat het mogelijk maakt voor veelzijdige vervoer.
 • 3 roestvrijstalen toetsen - een verlicht met een hoge intensiteit LED-lamp & vervangbare batterij.
 • Beschermende vinyl coating.
 • Key Safe programma.
 • Afmetingen: 8.3cm x 17.8cm.
 • Gewicht: 1.43 Kg.

Omschrijving

Het Kryptonite Evolution Mini-7 Beugelslot + Kabel Flex Oranje is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig beveiligingssysteem voor hun fiets. Dit slot is gemaakt van 13mm gehard MAX-Performance staal, waardoor het bestand is tegen betonscharen en andere vernielingen. Het wordt geleverd met 4 KryptoFlex dubbele lus kabels, waarmee je het voorwiel of accessoires kunt beveiligen.

De versterkte manchet over de crossbar en de cilinder biedt extra veiligheid, terwijl de hoge veiligheid, disc-style cilinder zorgt voor een betrouwbare vergrendeling. Het Bent Foot beugelontwerp maakt het gemakkelijk om het slot te gebruiken, terwijl het center keyway beschermt tegen leverage vernielingen. Anti-rammel bumpers verminderen het geluid tijdens het transport en de roterende stofhoes beschermt de cilinder tegen vuil en stof.

Met het gepatenteerde EZ Mount transport systeem kun je het slot gemakkelijk vervoeren. Het wordt geleverd met 3 roestvrijstalen sleutels, waarvan er één is voorzien van een hoge intensiteit LED-lamp en vervangbare batterij. Het slot heeft een beschermende vinyl coating en is voorzien van het Key Safe programma. De afmetingen zijn 8,3 cm x 17,8 cm en het gewicht is 1,43 kg.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Evolution Mini-7 Beugelslot + Kabel Flex Oranje

4.9/5

98%

12 review(s)

5 Stars

12

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. znix69

  100%

  Het lijkt redelijk veilig te zijn.

Klanten die Kryptonite Evolution Mini-7 Beugelslot + Kabel Flex Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten