Kryptonite Mini 5 - Licht Bruin

€ 44,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Omschrijving

Kryptonite Evolution Mini-5 Choco Limited Edition fietsenslot.

 • Komt met een clear dust cover Hardened MAX-Performance, 13mm stalen beugel weerstaat betonschaar en leverage vernielingen.

 • Versterkte manchet over crossbar en de cilinder voor extra veiligheid.

 • High beveiliging, disc-style cylinder.

 • Bent Foot™ slot design voor makkelijk gebruik.

 • Center keyway defends against leverage attacks.

 • Anti-ratel bumpers verminderen geluid tijdens transport.

 • Rotating dustcover protects cylinder.
  ·3 roestvrijstalen toetsen - een verlicht met een hoge intensiteit LED-lamp en vervangbare batterij.

 • Beschermende vinyl coating.

 • Key Safe programma.

 • Afmetingen: 8.3cm x 14cm.

 • Gewicht: 0.98 Kg.

  Beschrijving

  Deze eenmalige Limited Edition uitgave van de Evolution Mini-5 viert de 40ste verjaardag van Kryptonite. Het speciale logo voor Kryptonite's 40ste verjaardag staat op de crossbar en het slot komt met de gebruikelijke Kryptonite Lifetime Key Registration and Key Replacement garantie.


  Over Kryptonite

  Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietsensloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

  Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

  Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

  MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

 • AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

  Anti-Thief

  Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

  Meer informatie


  Over Kryptonite

  Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

  Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

  Andere producten van Sloten

  Klanten die Kryptonite Mini 5 - Licht Bruin kochten, kochten ook

  Recent bekeken producten