Kryptonite Mini 5 - Dark Choco

€ 44,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Omschrijving

  Kryptonite Evolution Mini-5 Choco Limited Edition fietsslot.

 • Features a Ruby Red crossbar, an exclusive full Black Chrome finish, and a clear dust cover Hardened MAX-Performance, 13mm steel shackle resists bolt cutters and leverage attacks.

 • Reinforced cuff over crossbar and cylinder for added security.

 • High security, disc-style cylinder.

 • Bent Foot™ shackle design for ease of use.

 • Center keyway defends against leverage attacks.

 • Anti-rattle bumpers Reduce noise during transport.

 • Rotating dustcover protects cylinder.

 • 3 stainless steel keys – one lighted with high intensity LED bulb & replaceable battery.

 • Protective vinyl coating.

 • Key Safe Program.

 • Afmetingen: 8.3cm x 14cm.

 • Gewicht: 0.98 Kg.

This one-off Limited Edition production of the Evolution Mini-5 in ruby red and silver will commemorate the firms 40th anniversary. The Evo Mini-5 features a ruby red crossbar, and an exclusive full black-chrome finish, finished off with a clear dust cover. Kryptonite's special 40th anniversary limited edition logo appears on the crossbar, and the lock comes with the usual Kryptonite Lifetime Key Registration and Key Replacement guarantee.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite staat achter zijn producten door een aanbieding tegen diefstal op bepaalde sloten te bieden. De aanbieding voor bescherming-tegen-diefstal, die in 1978 door Kryptonite in het leven is geroepen, is een programma dat geregistreerde klanten een vastgesteld geldbedrag vergoed in het geval dat hun fiets wordt gestolen als gevolg van het met geweld openbreken van het slot. De dekking van ATPO is geen fietsverzekering en er is geen verband met een verzekeringsmaatschappij. Dit aanbod wordt gedaan door Kryptonite.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Mini 5 - Dark Choco kochten, kochten ook

Recent bekeken producten