Kryptonite Mini Messenger U-Slot

€ 73,95 € 54,95

Bespaar 26% (-€ 19,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

2-4 Werkdagen

Specificaties Kryptonite Mini Messenger U-Slot

  • Licht gewicht mini slot van 830 gram
  • 1mm gehard MAX-performance stalen beugel met dezelfde sterkte als de Evolution Mini-5, Mini-7 & Mini-9.
  • Inclusief 2 sleutels.
  • Sleutel Safe Programma.
  • Afmetingen: 2.75” x 6” (7cm x 15.2cm).

Omschrijving

Het Kryptonite Evolution 6 slotk, in een U-vorm, is een van de ster producten van Kryptonite en wordt gebruikt door fietskoeriers en fixie liefhebbers. Klein en licht in gewicht maakt dat dit slot makkeijk mee te nemen is. Hij is geschikt voor gebieden die zijn aangegevens als normaal/hoog diefstalgevaar en de fabrikant heeft hem een beveiligingsniveau van 7 uit 10 gegeven.

Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite Mini Messenger U-Slot kochten, kochten ook

Klanten die Kryptonite Mini Messenger U-Slot kochten, kochten ook