Kryptonite Evolution Lite Mini-6 Beugelslot Zwart

€ 94,99 € 57,99

Bespaar 39% (-€ 37,00)

2 Reviews
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Kryptonite Evolution Lite Mini-6 Beugelslot Zwart

 • Licht gewicht mini slot van 747 gram: 16% lichter dan de Evolution Mini-5.
 • 1mm gehard MAX-performance stalen beugel met dezelfde sterkte als de Evolution Mini-5, Mini-7 & Mini-9.
 • Inclusief 3 sleutels en 1 LED vervangbare sleutelhanger.
 • Sleutel Safe Programma.
 • Afmetingen: 2.75” x 6” (7cm x 15.2cm).

Omschrijving

De Kryptonite Evolution Lite Mini-6 Beugelslot Zwart is een lichtgewicht slot van slechts 747 gram. Dit maakt het slot maar liefst 16% lichter dan de Evolution Mini-5. Ondanks het lichte gewicht is het slot zeer sterk en veilig. De 1mm geharde MAX-performance stalen beugel heeft dezelfde sterkte als de Evolution Mini-5, Mini-7 & Mini-9.

Het slot wordt geleverd met 3 sleutels en 1 LED vervangbare sleutelhanger. Daarnaast is het slot onderdeel van het Sleutel Safe Programma. Dit betekent dat je bij verlies van de sleutels een nieuwe set kunt bestellen met behulp van het unieke sleutelnummer dat bij het slot hoort.

De afmetingen van het slot zijn 2.75” x 6” (7cm x 15.2cm). Dit maakt het slot compact en gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen. Kortom, de Kryptonite Evolution Lite Mini-6 Beugelslot Zwart is een veilig en handig slot voor iedere fietser.

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Evolution Lite Mini-6 Beugelslot Zwart

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Marcos

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  licht en resistent

  Ik heb het tegenwoordig gebruikt en ik kan zeggen dat het een resistent en gebruiksvriendelijk hangslot is. Het formaat is ideaal om hem in mijn tas te dragen en hij is niet te zwaar.

 2. david_ex_10

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Klein als een handpalm, licht en veilig.

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite Evolution Lite Mini-6 Beugelslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten