Kryptonite Avenue F-100/R-50 USB Fietslamp Kit

€ 79,99 € 48,99

Bespaar 39% (-€ 31,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kryptonite Avenue F-100/R-50 USB Fietslamp Kit

  • Geheugenfunctie: het licht gaat aan in de modus waarin het voor het laatst is uitgeschakeld.
  • Afmetingen: 7cm hoog en 3cm breed.
  • Zichtbaarheid: zijverlichtingspoort om gezien te worden als u rijstroken oversteekt.
  • USB: 100% oplaadbaar, geen batterijen nodig.
  • Oplaadindicator: rood licht = <25%, groen licht = volledig opgeladen.
  • Energiebesparing: Met <10% automatische omschakeling naar de laagste lichtopbrengst.
  • Montage: verticaal of horizontaal, of als clip op pakketten, tassen of riemen

Omschrijving

De Kryptonite Avenue F-100/R-50 USB Fietslamp Kit is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige verlichting voor hun fiets. Deze kit bevat zowel een voor- als achterlicht, waardoor u zichtbaar bent voor andere weggebruikers, zelfs in het donker.

Een van de beste eigenschappen van deze fietslampen is de geheugenfunctie. Het licht gaat aan in de modus waarin het voor het laatst is uitgeschakeld, waardoor u niet elke keer opnieuw hoeft in te stellen welke modus u wilt gebruiken. Bovendien zijn deze lampen zeer compact, met afmetingen van slechts 7 cm hoog en 3 cm breed.

De Kryptonite Avenue F-100/R-50 USB Fietslamp Kit is ook zeer zichtbaar, dankzij de zijverlichtingspoort die u helpt gezien te worden als u rijstroken oversteekt. En omdat deze lampen 100% oplaadbaar zijn via USB, heeft u geen batterijen nodig om ze te gebruiken. De oplaadindicator geeft aan wanneer de lampen moeten worden opgeladen, met een rood licht voor minder dan 25% en een groen licht voor volledig opgeladen.

Deze fietslampen zijn ook energiebesparend, met een automatische omschakeling naar de laagste lichtopbrengst wanneer de batterij bijna leeg is. En met de mogelijkheid om de lampen verticaal of horizontaal te monteren, of als clip op pakketten, tassen of riemen, zijn ze zeer veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite Avenue F-100/R-50 USB Fietslamp Kit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Verlichtingssets

Klanten die Kryptonite Avenue F-100/R-50 USB Fietslamp Kit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten