Knog OI Luxe Bel Klein - Zwart

48-72hrs

Specificaties Knog OI Luxe Bel Klein - Zwart

  • Materiaal: CNC-gefreesde hamer, koperen bel, gestikte veganistische "leren" wig en metaal spuitgegoten roestvrij staal.
  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 22,2 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 31,5 g
  • CNC-gefreesde hamer
  • Afmeting: Hoogte: 15 mm x Breedte: 36 mm x Lengte: 55 mm

Omschrijving

De Knog OI Luxe Bel Klein is een stuk van uitzonderlijke kwaliteit dat je fiets laat opvallen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een CNC-bewerkte hamer, een messing bel en een veganistisch "leren" hoesje, evenals een spuitgegoten roestvrijstalen onderdeel, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Niet alleen is het functioneel, maar het is ook esthetisch aantrekkelijk en verbetert het algehele uiterlijk van je fiets. Bovendien is het geluid duidelijk en snel, waardoor er een perfecte balans is tussen geluidsvolume en duurzaamheid.

De installatie van deze bel is snel en eenvoudig, met behulp van een inbusschroef. Bovendien heeft het een geïntegreerd kabelbeheersysteem, wat zorgt voor een schonere en georganiseerdere uitstraling van het stuur. Met een gewicht van 31,5 gram en afmetingen van hoogte: 15 mm x breedte: 36 mm x lengte: 55 mm, is deze bel compact en licht, waardoor er geen extra gewicht aan je fiets wordt toegevoegd.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Luxe Bel Klein - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Luxe Bel Klein - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten