Knog OI Luxe Bel Klein - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Luxe Bel Klein - Zilver

  • Materiaal: CNC-gefreesde hamer, koperen bel, gestikte veganistische "leren" wig en metaal spuitgegoten roestvrij staal.
  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 22,2 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 31,5 g
  • CNC-gefreesde hamer
  • Afmeting: Hoogte: 15 mm x Breedte: 36 mm x Lengte: 55 mm

Omschrijving

De Knog OI Luxe Bel Klein - Zilver is de perfecte accessoire om zowel de esthetiek als de functionaliteit van je fiets te verbeteren. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de CNC-gefreesde hamer, messing bel en veganistisch "leren" inzetstuk, ziet deze bel er niet alleen elegant en prachtig uit, maar biedt ook een stevige en snelle beltoon voor een optimale balans tussen volume en geluidsdurabiliteit.

Met zijn compatibiliteit met sturen van 22,2 mm en eenvoudige installatie met een zeshoekige schroef, past deze bel gemakkelijk op de meeste fietsen. Bovendien beschikt hij over een geïntegreerd kabelbeheersysteem dat helpt om je stuur netjes en zonder klitten te houden.

Met een gewicht van slechts 31,5 g en afmetingen van 15 mm hoog, 36 mm breed en 55 mm lang, is de Knog OI Luxe Bel Klein - Zilver compact en licht, zonder concessies te doen aan de prestaties. Mis de kans niet om deze kwaliteitsbel aan je fiets toe te voegen en te genieten van een veiligere en stijlvollere rijervaring.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Luxe Bel Klein - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Luxe Bel Klein - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten