Knog OI Luxe Bel Groot - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Luxe Bel Groot - Zwart

  • Materiaal: CNC-gefreesde hamer, koperen bel, gestikte veganistische "leren" wig en metaal spuitgegoten roestvrij staal.
  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 46,5 g
  • CNC-gefreesde hamer
  • Afmeting: Hoogte: 15 mm x Breedte: 48 mm x Lengte: 66 mm

Omschrijving

De Knog Luxe Grande zwarte fietsbel is een accessoire voor fietsen dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een stijlvol en mooi ontwerp om de uitstraling van hun fiets aan te vullen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft deze bel een CNC-bewerkte hamer, een messing bel, een gestikt "leer" vegan wig en een gegoten roestvrijstalen metalen behuizing.

Naast het esthetische ontwerp biedt deze bel ook een stevige en snelle beltoon, die een optimaal evenwicht biedt tussen volume en duurzaamheid van het geluid. De installatie is snel en eenvoudig, dankzij een zeskantschroef, en is compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm. Het heeft ook een geïntegreerd kabelbeheersysteem.

Met een gewicht van 46,5 g en afmetingen van Hoogte: 15 mm x Breedte: 48 mm x Lengte: 66 mm, is de Knog OI Luxe Grande zwarte fietsbel een ideale keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige bel met een elegant ontwerp voor hun fiets.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Luxe Bel Groot - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Luxe Bel Groot - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten