Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver

  • Materiaal: CNC-gefreesde hamer, koperen bel, gestikte veganistische "leren" wig en metaal spuitgegoten roestvrij staal.
  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 46,5 g
  • CNC-gefreesde hamer
  • Afmeting: Hoogte: 15 mm x Breedte: 48 mm x Lengte: 66 mm

Omschrijving

De Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver is een essentieel accessoire voor je fiets. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals de CNC-bewerkte hamer, de koperen bel, de veganistische "leren" huls en het met spuitgegoten roestvrij staal, vervult deze bel niet alleen zijn functie om snel en stevig te kunnen bellen, maar valt ook op door zijn elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van je fiets verbetert.

Bovendien is de Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver zeer veelzijdig en compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm, waardoor je hem gemakkelijk op elke fiets kunt installeren. De snelle en eenvoudige installatie met een inbusschroef zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt met monteren. Hij heeft ook een geïntegreerd kabelbeheersysteem om alles netjes te houden en klitten te voorkomen.

Met een licht gewicht van slechts 46,5 g en een compact formaat van hoogte: 15 mm x breedte: 48 mm x lengte: 66 mm, is de Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver praktisch en voegt geen extra gewicht toe aan je fiets. Of je nu op zoek bent naar een kwaliteitsbel of je fiets een elegante touch wilt geven, dit product is de perfecte keuze voor jou.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Luxe Bel Groot - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten