Knog OI Luxe Bel Groot - Goud

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Luxe Bel Groot - Goud

  • Materiaal: CNC-gefreesde hamer, koperen bel, gestikte veganistische "leren" wig en metaal spuitgegoten roestvrij staal.
  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 46,5 g
  • CNC-gefreesde hamer
  • Afmeting: Hoogte: 15 mm x Breedte: 48 mm x Lengte: 66 mm

Omschrijving

De Knog OI Luxe Bel Groot - Goud is een stijlvol en functioneel fietsaccessoire dat niet alleen de uitstraling van je fiets verbetert, maar ook helpt om voetgangers en andere fietsers op de weg op de hoogte te stellen van jouw aanwezigheid. Het lichaam is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals CNC-gefabriceerde hamer, messing bel en genaaide "leren" inzetstukken, wat zorgt voor sterkte en duurzaamheid. Daarnaast zorgt het geïnjecteerde metalen roestvrij staal voor een sterk en helder geluid, perfect voor effectieve communicatie op de weg.

Deze Knog OI Luxe bel past op sturen van 23,8 tot 31,8 mm, waardoor hij compatibel is met de meeste fietsen. Bovendien is de installatie snel en eenvoudig dankzij de meegeleverde zeskantschroef. Het heeft ook een geïntegreerd kabelbeheersysteem, waardoor je je kabels georganiseerd en klitvrij kunt houden. Met een gewicht van slechts 46,5 g voegt het geen extra belasting toe aan je fiets.

Met een afmeting van 15 mm hoog, 48 mm breed en 66 mm lang is deze Knog OI Luxe Bel Groot - Goud compact en discreet, maar valt hij zeker op dankzij de opvallende gouden kleur. Zijn elegante en mooie esthetiek maakt het de ideale aanvulling op elk type fiets, of het nu een stadsfiets, mountainbike of racefiets is. Ga niet voorbij aan veiligheid en stijl tijdens het fietsen, kies voor de Knog OI Luxe Bel Groot - Goud en maak het verschil.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Luxe Bel Groot - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Luxe Bel Groot - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten