Knog OI Classic Bel Klein - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Klein - Zilver

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 22,2 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 17 g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 37 mm x Lengte: 53 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Klein - Zilver is de perfecte accessoire om het uiterlijk van je fiets te verbeteren. Met een elegant en mooi design is deze bel niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Zijn stevige en snelle belslag zorgt voor een optimale balans tussen volume en duurzaamheid van het geluid. Met een gewicht van slechts 17g is deze bel lichtgewicht en makkelijk te installeren op elk stuur met een diameter van 22,2 mm.

De installatie is snel en eenvoudig dankzij de meegeleverde zeskantschroef. Bovendien heeft deze bel een geïntegreerd kabelbeheersysteem om alles netjes en zonder klitten te houden. Zijn plastic hamer met veer zorgt voor een helder en duidelijk geluid. Met een compact formaat van 16 mm hoog x 37 mm breed x 53 mm lang, is de Knog OI Classic Bel Klein - Zilver de perfecte keuze voor degenen die stijl en functionaliteit zoeken op hun fiets.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Klein - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Klein - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten