Knog OI Classic Bel Klein - Koperen

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Knog OI Classic Bel Klein - Koperen

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 22,2 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Kleine Koperen bel is de perfecte accessoire om zowel het uiterlijk als de functionaliteit van je fiets te verbeteren. Met zijn elegante en prachtige esthetiek voegt deze bel een vleugje stijl toe aan je fiets terwijl je de veiligheid op de weg verbetert.

Met een stevige en snelle slag biedt deze bel een optimale balans tussen volume en duurzaamheid van het geluid. Dankzij de zeskantschroef is de installatie snel en eenvoudig en is hij compatibel met sturen van 22,2 mm.

De Knog OI Classic Kleine Koperen bel heeft ook een geïntegreerd kabelmanagementsysteem, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over rommelige kabels. Met een gewicht van slechts 28 g en zijn veerbelaste plastic hamer is deze bel licht maar duurzaam. De afmetingen zijn hoogte: 16 mm x breedte: 49 mm x lengte: 68 mm.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Klein - Koperen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Klein - Koperen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten