Knog OI Classic Bel Klein - Groen

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Klein - Groen

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 22,2 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 17 g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 37 mm x Lengte: 53 mm

Omschrijving

De KnoG OI Classic bel Groen is de perfecte accessoire om de esthetiek van je fiets te verbeteren. Met zijn elegante en mooie ontwerp voegt deze bel een vleugje stijl en verfijning toe aan elke stuur. Of je nu een stadsfiets, mountainbike of racefiets hebt, deze bel past perfect op sturen van 22,2 mm.

Maar het gaat niet alleen om uiterlijk, de KnoG OI Classic bel biedt ook een stevige en snelle belklok, die een optimale balans tussen volume en duurzaamheid van het geluid garandeert. Met zijn veerbelaste plastic hamer geeft deze bel een duidelijk en resonant geluid telkens wanneer je hem gebruikt.

De installatie van de KnoG OI Classic bel is snel en eenvoudig dankzij de zeskantschroef. Bovendien beschikt het over een geïntegreerd kabelbeheersysteem dat helpt om het nette en opgeruimde uiterlijk van je fiets te behouden. Met een gewicht van slechts 17g en een compacte maat van hoogte: 16 mm x breedte: 37 mm x lengte: 53 mm, voegt deze bel geen gewicht toe en neemt hij niet veel ruimte in op je fiets.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Klein - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Klein - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten