Knog OI Classic Bel Klein - Goud

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Klein - Goud

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 22,2 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 17 g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 37 mm x Lengte: 53 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Klein - Goud is de perfecte accessoire om een vleugje elegantie en schoonheid toe te voegen aan je fiets. Het moderne en verfijnde design verbetert de uitstraling van je fiets en maakt er een waar kunstwerk van. Bovendien past het compacte formaat en minimalistische ontwerp perfect bij elke stijl van stuur.

Deze bel biedt een stevige en snelle slag, wat zorgt voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid. Het geïntegreerde kabelbeheersysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie, met een zeskantschroef die veilig aan het 22,2 mm stuur bevestigd kan worden.

Met een gewicht van slechts 17 g is de Knog OI Classic Bel Klein - Goud lichtgewicht en vrijwel onopgemerkt bij montage op je fiets. De veerbel zorgt voor een helder en duidelijk geluid, zonder het evenwicht van je fiets te beïnvloeden. Met zijn afmetingen van 16 mm hoog x 37 mm breed x 53 mm lang is het een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een discrete maar effectieve bel.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Klein - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Klein - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten