Knog OI Classic Bel Groot - Zwart

48-72hrs

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Zwart

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Groot - Zwart is de perfecte accessoire voor je fiets. Met zijn elegante en mooie esthetiek verbetert deze bel niet alleen het uiterlijk van je fiets, maar biedt het ook een efficiënte manier om andere weggebruikers te waarschuwen.

Deze bel heeft een krachtige en snelle belslag, wat zorgt voor een optimale balans tussen het geluidsvolume en duurzaamheid. Bovendien is hij compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan fietsen.

De installatie is snel en eenvoudig, omdat hij alleen een zeskantschroef vereist. Bovendien heeft deze bel een geïntegreerd kabelbeheersysteem, waardoor de kabels niet in de war raken of hinderlijk zijn tijdens je rit. Met een gewicht van slechts 28g en een compact formaat van hoogte: 16 mm x breedte: 49 mm x lengte: 68 mm voegt deze bel geen gewicht toe en neemt hij niet veel ruimte in op je fiets.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten