Knog OI Classic Bel Groot - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Zilver

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Grande bel in zilver is een stijlvol en mooi accessoire dat de uitstraling van elke fiets verbetert. Met zijn slanke en verfijnde ontwerp voegt deze bel een vleugje stijl toe aan je rit, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Deze bel heeft een stevige en snelle slag, die een optimale balans biedt tussen volume en geluidduurzaamheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onopgemerkt blijven op de weg, dankzij zijn onderscheidende en heldere geluid.

De installatie van deze bel is snel en eenvoudig, dankzij de zeskantschroef. Bovendien is hij compatibel met sturen van verschillende maten, omdat hij zich aanpast aan staven van 23,8 tot 31,8 mm. Hij heeft ook een geïntegreerd kabelbeheersysteem, dat alles georganiseerd en klitvrij houdt. Met een gewicht van slechts 28 g voegt hij niet veel gewicht toe aan je fiets. Bovendien zorgt zijn plastic hamer met veer voor langdurig gebruik. Met een hoogte van 16 mm, een breedte van 49 mm en een lengte van 68 mm heeft hij de perfecte maat om op elke fiets te passen.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten