Knog OI Classic Bel Groot - Zilver/Zwart

48-72hrs

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Zilver/Zwart

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Groot - Zilver/Zwart is de perfecte accessoire voor je fiets. Met zijn elegante en mooie esthetiek verbetert deze bel aanzienlijk het uiterlijk van je fiets, met een vleugje stijl en verfijning. De stevige en snelle beltoon zorgt voor een optimale balans tussen volume en geluidskwaliteit, zodat je duidelijk gehoord wordt door andere weggebruikers.

Deze bel is compatibel met sturen met een diameter van 23,8 tot 31,8 mm, waardoor hij eenvoudig aan de meeste fietsen kan worden aangepast. De installatie is snel en eenvoudig dankzij de zeshoekige schroef, je hebt geen ingewikkelde gereedschappen nodig om hem op je fiets te zetten. Bovendien heeft hij een geïntegreerd kabelbeheersysteem, zodat je stuur netjes en geordend blijft zonder losse kabels.

Met een gewicht van slechts 28g voegt deze bel geen extra gewicht toe aan je fiets. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een veerbelaste plastic hamer, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand in alle weersomstandigheden. Met een afmeting van hoogte: 16 mm x breedte: 49 mm x lengte: 68 mm past deze bel perfect bij elk type fiets. Kies niet zomaar een bel, kies de Knog OI Classic Bel Groot - Zilver/Zwart en val op terwijl je fietst.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Zilver/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Zilver/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten