Knog OI Classic Bel Groot - Roze

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Roze

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Groot - Roze is de perfecte accessoire om de uitstraling van je fiets te verbeteren. Met zijn stijlvolle en mooie esthetiek is deze bel niet alleen functioneel, maar voegt hij ook een vleugje stijl toe aan je rit.

Deze bel heeft een stevige en snelle slag die een optimale balans biedt tussen volume en geluidsduurzaamheid. Zijn bel produceert een helder en duidelijk geluid dat ervoor zorgt dat je gehoord wordt terwijl je door de stad fietst.

Bovendien is de Knog OI Classic Bel Groot - Roze compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietsen op de markt. Met een snelle en eenvoudige installatie met een inbusschroef kun je hem binnen enkele minuten klaar voor gebruik hebben. Het heeft ook een geïntegreerd kabelbeheersysteem dat helpt om je stuur netjes en zonder klitten te houden.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Roze

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten