Knog OI Classic Bel Groot - Koperen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Koperen

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Groot Koperen Bel is veel meer dan zomaar een fietsbel; het is een uiting van elegantie en functionaliteit gecombineerd in een verfijnd ontwerp. Met zijn indrukwekkende esthetiek en heldere toon, zul je telkens weer genieten van het gebruik van de Oi Classic. Deze bel past op een breed scala aan sturen, met een diameter van 23,8 tot 31,8 mm, en de installatie is ongelooflijk eenvoudig: plaats de bel gewoon op het stuur en draai de zeskantschroef aan, en je bent klaar om te gaan!

Wat echt opvalt aan de Oi Classic is de kwaliteit van het geluid. De belklank is stevig en snel, wat zorgt voor een perfecte balans tussen volume en duurzaamheid van het geluid. Bovendien wordt deze bel geleverd met een innovatief geïntegreerd kabelbeheersysteem in de vorm van de bevestiging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over stuurkabels die je weg kunnen blokkeren.

De Knog OI Classic Groot Koperen Bel valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn slimme ontwerp. In tegenstelling tot traditionele bellen die omhoog of naar buiten uitsteken, lijkt de Oi elegant rond het stuur te zweven, waardoor je fiets een schone en eigentijdse uitstraling krijgt. Dit alles komt samen om een fietsbel te bieden die niet alleen uitzonderlijk goed werkt, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan je rit.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Koperen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Koperen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten