Knog OI Classic Bel Groot - Groen

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Groen

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Groot - Groen is de perfecte accessoire om de uitstraling en functionaliteit van je fiets te verbeteren. Met zijn elegante en mooie esthetiek voegt deze bel een vleugje stijl toe aan je stuur.

Naast het ontwerp heeft de bel ook een stevige en snelle slag, die een optimale balans biedt tussen volume en duurzaamheid van het geluid. Op deze manier kun je effectief en veilig andere fietsers en voetgangers waarschuwen voor je aanwezigheid.

Deze bel is compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm en kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van de zeshoekige schroef. Bovendien heeft hij een geïntegreerd kabelbeheersysteem, waarmee je je stuur georganiseerd en vrij van rommel kunt houden. Met een gewicht van slechts 28 g voegt hij geen extra belasting toe aan je fiets.

Hij wordt geleverd met een hamer van plastic met veer, die zorgt voor een lange levensduur van de bel. De afmetingen zijn hoogte: 16 mm x breedte: 49 mm x lengte: 68 mm, waardoor hij compact genoeg is om je beweging tijdens het fietsen niet te belemmeren. De Knog OI Classic Bel Groot - Groen is de perfecte keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle accessoire.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten