Knog OI Classic Bel Groot - Goud

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Goud

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Bel Groot Goud is een perfecte accessoire voor je fiets, omdat het een stijlvolle en mooie esthetiek combineert met een stevige en snelle beltoon. Het ontwerp verbetert het uiterlijk van je fiets en geeft het een unieke stijlvolle uitstraling. Bovendien maakt het geïntegreerde kabelbeheersysteem de installatie snel en eenvoudig.

Deze bel is compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm, waardoor het ideaal is voor de meeste fietsen. De installatie is eenvoudig en moeiteloos met een zeskantschroef.

Hij weegt slechts 28g en heeft een veerbelaste plastic hamer, die de duurzaamheid van het geluid garandeert. De afmetingen zijn hoog: 16 mm x breedte: 49 mm x lengte: 68 mm, dus neemt hij weinig ruimte in op je fiets. De Knog OI Classic Bel Groot Goud is de perfecte accessoire om veiligheid en stijl toe te voegen aan je fiets. De werkelijke productnaam is: Knog OI Classic Bel Groot - Goud

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten