Knog OI Classic Bel Groot - Blauw

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog OI Classic Bel Groot - Blauw

  • Elegante en mooie esthetiek die het uiterlijk van uw fiets verbetert
  • Stevige en snelle belslag voor een optimale balans tussen volume en geluidsduurzaamheid
  • Compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie met een zeskantschroef
  • Geïntegreerd kabelbeheersysteem
  • Gewicht: 28g
  • Veerbelaste kunststof hamer
  • Afmeting: Hoogte: 16 mm x Breedte: 49 mm x Lengte: 68 mm

Omschrijving

De Knog OI Classic Grote Blauwe Bel is het perfecte accessoire om de esthetiek van je fiets te verbeteren. Met zijn elegante en prachtige ontwerp voldoet deze bel niet alleen aan zijn primaire functie, maar voegt hij ook een vleugje stijl toe aan je fiets.

Naast zijn aantrekkelijke uiterlijk biedt deze bel een stevige en snelle beltoon, met een ideale balans tussen volume en duurzaamheid van het geluid. Op deze manier kun je effectief en veilig voetgangers en andere fietsers waarschuwen voor je aanwezigheid.

De Knog OI Classic Grote Blauwe Bel is compatibel met sturen van 23,8 tot 31,8 mm, waardoor hij op verschillende fietsmodellen past. De installatie is snel en eenvoudig dankzij de zeshoekige schroef, en hij heeft een geïntegreerd kabelbeheersysteem om alles netjes en zonder klitten te houden. Met een gewicht van slechts 28 gram en afmetingen van 16 mm hoog, 49 mm breed en 68 mm lang, voegt deze bel geen gewicht toe aan je fiets en neemt hij niet veel ruimte in beslag.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog OI Classic Bel Groot - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog OI Classic Bel Groot - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten