Knog Frog Strobe Fietslicht - Turkoois

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog Frog Strobe Fietslicht - Turkoois

  • Verlichting: 80 hrs (flashing), 50 hrs (steady).
  • Dimensies: 80 x 35 x 42 mm.
  • gewicht: 19gr (cells batterijen inclusief).
  • 2 cells batterijen CR2032 inclusief.
  • Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens.
  • 4 verlichting modes (1. Strobe, 2. Disco Strobe, 3. Strobe Pulse, 4. Constant).
  • Water-resistent.
  • Flexibele silicone lamp.
  • Zicht tot 600 meter.

Omschrijving

De Knog Frog Strobe Fietslicht in de kleur turkoois is een handig en compact fietslicht dat zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg. Met een verlichting van 80 uur in de knipperende stand en 50 uur in de constante stand, hoef je je geen zorgen te maken dat het licht snel leeg raakt. De afmetingen van het fietslicht zijn 80 x 35 x 42 mm en het weegt slechts 19 gram, inclusief de 2 cellen batterijen CR2032 die worden meegeleverd.

Het fietslicht beschikt over een Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens en heeft 4 verschillende verlichtingsmodi: Strobe, Disco Strobe, Strobe Pulse en Constant. Het is water-resistent en de flexibele silicone lamp zorgt ervoor dat het fietslicht gemakkelijk te bevestigen is op verschillende plekken op de fiets. Met een zicht tot 600 meter ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Al met al is de Knog Frog Strobe Fietslicht een handig en betrouwbaar fietslicht dat zorgt voor extra veiligheid op de weg. Door de compacte afmetingen en het lichte gewicht is het gemakkelijk mee te nemen en te bevestigen op de fiets.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Frog Strobe Fietslicht - Turkoois

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Knog Frog Strobe Fietslicht - Turkoois kochten, kochten ook

Recent bekeken producten