Knog Frog Strobe Fietslicht - Transparant

€ 9,99
1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Knog Frog Strobe Fietslicht - Transparant

 • Verlichting: 80 hrs (flashing), 50 hrs (steady).
 • Dimensies: 80 x 35 x 42 mm.
 • gewicht: 19gr (cells batterijen inclusief).
 • 2 cells batterijen CR2032 inclusief.
 • Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens.
 • 4 verlichting modes (1. Strobe, 2. Disco Strobe, 3. Strobe Pulse, 4. Constant).
 • Water-resistent.
 • Flexibele silicone lamp.
 • Zicht tot 600 meter.

Omschrijving

De Knog Frog Strobe Fietslicht is een handig en compact fietslicht dat je gemakkelijk op je fiets kunt bevestigen. Het licht heeft een Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het licht heeft vier verschillende verlichting modes, waaronder een disco strobe en een constant licht. Het licht is water-resistent en heeft een flexibele silicone lamp, waardoor het tegen een stootje kan.

Met de Knog Frog Strobe Fietslicht ben je goed zichtbaar tot wel 600 meter. Het licht heeft een lange batterijduur van 80 uur in de flashing mode en 50 uur in de steady mode. Het licht wordt geleverd met twee cells batterijen CR2032, zodat je meteen aan de slag kunt. Het licht heeft een afmeting van 80 x 35 x 42 mm en weegt slechts 19 gram, inclusief de batterijen.

Als je op zoek bent naar een handig en compact fietslicht dat je gemakkelijk op je fiets kunt bevestigen, dan is de Knog Frog Strobe Fietslicht een goede keuze. Het licht is water-resistent, heeft een lange batterijduur en is gemakkelijk in gebruik. Met de verschillende verlichting modes ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers, waardoor je veilig op pad kunt gaan.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Frog Strobe Fietslicht - Transparant

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. castellanomaripili

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Licht goed

  Goed licht en snelle montage

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Knog Frog Strobe Fietslicht - Transparant kochten, kochten ook

Recent bekeken producten