Knog Frog Strobe Fietslicht - Lime

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog Frog Strobe Fietslicht - Lime

  • Verlichting: 80 hrs (flashing), 50 hrs (steady).
  • Dimensies: 80 x 35 x 42 mm.
  • gewicht: 19gr (cells batterijen inclusief).
  • 2 cells batterijen CR2032 inclusief.
  • Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens.
  • 4 verlichting modes (1. Strobe, 2. Disco Strobe, 3. Strobe Pulse, 4. Constant).
  • Water-resistent.
  • Flexibele silicone lamp.
  • Zicht tot 600 meter.

Omschrijving

De Knog Frog Strobe Fietslicht Lime is een krachtig en veelzijdig fietslicht dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing. Met een Hi Powered surface mounted LED strobe systeem en een lens, biedt dit fietslicht een heldere en krachtige verlichting die zichtbaar is tot wel 600 meter.

Dit fietslicht heeft vier verschillende verlichtingsmodi, waaronder Strobe, Disco Strobe, Strobe Pulse en Constant, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan je behoeften en omstandigheden. Het is ook waterbestendig en heeft een flexibele silicone lamp, waardoor het bestand is tegen de elementen en gemakkelijk te monteren is op je fiets.

Met een gewicht van slechts 19 gram, inclusief de 2 cells batterijen CR2032, en afmetingen van 80 x 35 x 42 mm, is dit fietslicht compact en gemakkelijk mee te nemen. Het heeft ook een lange levensduur van 80 uur in de knipperende modus en 50 uur in de constante modus, waardoor je het niet vaak hoeft op te laden of de batterijen hoeft te vervangen.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Frog Strobe Fietslicht - Lime

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Knog Frog Strobe Fietslicht - Lime kochten, kochten ook

Recent bekeken producten