Knog Frog Strobe Fietslicht - Blauw

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog Frog Strobe Fietslicht - Blauw

  • Verlichting: 80 hrs (flashing), 50 hrs (steady).
  • Dimensies: 80 x 35 x 42 mm.
  • gewicht: 19gr (cells batterijen inclusief).
  • 2 cells batterijen CR2032 inclusief.
  • Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens.
  • 4 verlichting modes (1. Strobe, 2. Disco Strobe, 3. Strobe Pulse, 4. Constant).
  • Water-resistent.
  • Flexibele silicone lamp.
  • Zicht tot 600 meter.

Omschrijving

De Knog Frog Strobe Fietslicht in het blauw is een handig en compact fietslicht dat je gemakkelijk op je fiets kunt bevestigen. Het licht heeft een Hi Powered surface mounted LED strobe systeem met lens, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het licht heeft vier verschillende verlichting modes, waaronder een disco strobe en een constant licht. Het licht is water-resistent en heeft een flexibele silicone lamp, waardoor het tegen een stootje kan.

Met de Knog Frog Strobe Fietslicht ben je goed zichtbaar tot wel 600 meter. Het licht heeft een lange batterijduur van 80 uur in de flashing mode en 50 uur in de steady mode. Het licht wordt geleverd met twee cells batterijen CR2032, zodat je meteen aan de slag kunt. Het licht heeft een gewicht van slechts 19 gram, inclusief de batterijen.

De afmetingen van het Knog Frog Strobe Fietslicht zijn 80 x 35 x 42 mm. Het licht is gemakkelijk te bevestigen op je fiets en is geschikt voor zowel stadsfietsen als racefietsen. Met dit fietslicht ben je altijd goed zichtbaar en kun je veilig de weg op.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Frog Strobe Fietslicht - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog Frog Strobe Fietslicht - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten