Knog Blinder 4 Standard Fietslicht - Rood

€ 44,95 € 36,95

Bespaar 18% (-€ 8,00)

3-4 Werkdagen

Specificaties Knog Blinder 4 Standard Fietslicht - Rood

  • Afmetingen: 42 x 42 x 62 mm.
  • Gewicht: 39gr (cellbaterijen Inclusief).
  • Batterij: oplaadbare Lithium polymer batterij via integrated USB plug.
  • Industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodised aluminium, solid roestvrij staal.
  • Licht Modes: 5 Licht Modes: 1.Steady, 2.Fast Flash, 3.Organic Flash Slow, 4.Organic Flash Fast, 5. Eco-flash.
  • Burn Time: Blinder 4 voor duurt tot 3 uren in steady mode, 4 - 5 uren in modes 2,3 en 4, en tot 50 uren in mode 5.
  • 100% Waterproof: De Blinder 4 is IP66 Tested en 100% waterproof.
  • Zicht tot 800 meters.
  • Tests: De Blinder 4 is getest voor het volgende; Drop testen, corrosie testen, UV- testen, elektrische schok en statische, trillingen en de impact, temperatuur en vochtigheid, cyclus testen en CE certification.

Omschrijving

Het Knog Blinder 4 Standard Fietslicht in de kleur rood is een handig en krachtig accessoire voor de enthousiaste fietser. Met afmetingen van 42 x 42 x 62 mm en een gewicht van slechts 39gr (inclusief cellbaterijen) is het lampje gemakkelijk mee te nemen en te bevestigen aan je fiets. Dankzij de oplaadbare Lithium polymer batterij en de ingebouwde USB plug hoef je nooit meer zonder licht te zitten.

Dit fietslicht is gemaakt van professionele materialen zoals industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodised aluminium, en solid roestvrij staal. De Blinder 4 heeft vijf verschillende lichtmodi, waaronder steady, fast flash, organic flash slow, organic flash fast en eco-flash. De burn time varieert van 3 uur in steady mode tot maar liefst 50 uur in mode 5.

Met een zicht tot wel 800 meter en een waterdichtheid van 100%, is dit fietslicht ideaal voor gebruik in alle weersomstandigheden. Bovendien is de Blinder 4 uitvoerig getest op duurzaamheid en veiligheid. Kortom, met het Knog Blinder 4 Standard Fietslicht ben je altijd goed zichtbaar en veilig onderweg!

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Blinder 4 Standard Fietslicht - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog Blinder 4 Standard Fietslicht - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten