Knog Blinder 4 Circle Fietslicht - Blauw

€ 39,99 € 39,99

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog Blinder 4 Circle Fietslicht - Blauw

  • Maten: 42 x 42 x 62 mm.
  • Gewicht: 39gr (cells Inclusief).
  • Batterij: Heroplaadbare Lithium polymer batterij via een USB plug.
  • Industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodised aluminium, sterk roestvrijstaal.
  • Licht standen: 5 licht standen: 1.Steady, 2.Fast Flash, 3.Organic Flash Slow, 4.Organic Flash Fast, 5. Eco-flash.
  • Levensduur batterij: Blinder 4 voorlicht doet het gedurende 3 uur in steady mode, 4 - 5 uur op de standen 2,3 en 4, en tot wel 50 uren 5e stand.
  • 100% Waterdicht: The Blinder 4 is IP66 getest en 100%waterdicht.
  • Zichtbaar tot 800 meter.
  • Tests: The Blinder 4 is op het volgende getest; val tests, corrosie tests, UV tests, electrical shock tests, viberatie impact tests, temperatuur en luchtvochtigheids tests, fiets testen en de CE certificering wordt gecontroleerd.

Omschrijving

De Knog Blinder 4 Circle Fietslicht in het blauw is een krachtig en duurzaam fietslicht dat perfect is voor elke fietser. Met een afmeting van 42 x 42 x 62 mm en een gewicht van slechts 39 gram (inclusief batterijen) is dit licht gemakkelijk te bevestigen aan je fiets en neemt het weinig ruimte in beslag.

Het fietslicht heeft een heroplaadbare lithium-polymeerbatterij die kan worden opgeladen via een USB-aansluiting. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals UV-bestendig siliconenrubber, polycarbonaat behuizing, geanodiseerd aluminium en roestvrij staal, waardoor het bestand is tegen slijtage en weersinvloeden.

Met vijf verschillende lichtstanden, waaronder steady, fast flash, organic flash slow, organic flash fast en eco-flash, kun je het licht aanpassen aan je behoeften en omstandigheden. De batterij gaat tot wel 50 uur mee in de eco-flash stand en 3 uur in steady mode. Het licht is 100% waterdicht en getest op valtests, corrosietests, UV-tests, elektrische schoktests, trillingsimpacttests, temperatuur- en luchtvochtigheidstests en fietsproeven. Het is CE-gecertificeerd en zichtbaar tot 800 meter.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Blinder 4 Circle Fietslicht - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog Blinder 4 Circle Fietslicht - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten