Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zwart

€ 30,00 € 23,49

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zwart

 • Afmetingen: 25 x 25 x 33mm.
 • Gewicht: 15gr.
 • Materiaal: Industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodized aluminum, solid roestvrij staal.
 • USB: Oplaadbare Lithium Polymer.
 • Efficiënte LEDs ontworpen om maximale verlichting te bieden met tot 90% brandtijd van de batterij voor elke stand. Dit in plaats van dat de LED felheid vermindert tijdens het fietsen.
 • Lens: Gebruik van een optisch design voor een gebalanceerde verspreiding van de straalbreedte en afstand om jou en het pad voor je veilig te verlichten.
 • Zichtbaarheid: tot 500 meter.
 • Lichtstanden: 5 lichtstanden: Steady, Fast Flash, Organic Flash 1, Organic Flash 2, Eco-flash.
 • Brandtijd: tot meer dan 2 uur bij constant aan en tot 11 uur in eco-frash modus.
 • Batterij: Oplaadbare Lithium polymer battery via geïntegreerde USB plug.
 • Geïntegreerde USB Plug: Ontworpen om blootgesteld te worden aan de elementen, de plug is ook waterproof en zal niet beschadigen bij blootstelling.
 • Knop: nieuwe langer indrukbare knop (0,75sec) voorkomt ongewenste activatie van de verlichting. Kort indrukken wisselt constant van modus. Je zet de verlichting uit door de knop lang in te drukken (0,5 sec).
 • Bevestiging: Gereedschapsloze bevestigings aan sturen en frames met een diameter van 22-32mm
 • 100% Waterproof: De Binder is IP66 getest en 100% waterproof tegen alle elementen.
 • Testen: De Blinder heeft de volgende tests ondergaan: Drop tests, corrosie tests, UV tests, Electrische shock en statische tests, Aandrijving en impact, temperatuur en vochtigheid, fietstests en CE certificatie.

Omschrijving

De Knog Blinder 1 Skull Fietslicht is een zeer compacte en lichte fietslamp met een modern en opvallend design. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals industrial grade UV-resistant silicone rubber en polycarbonaat is deze lamp zeer duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

De fietslamp is voorzien van efficiënte LEDs die ontworpen zijn om maximale verlichting te bieden met tot 90% brandtijd van de batterij voor elke stand. Dit betekent dat de LED felheid niet vermindert tijdens het fietsen, wat ervoor zorgt dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg. De lens van de lamp is ontworpen met een optisch design voor een gebalanceerde verspreiding van de straalbreedte en afstand om je veilig te verlichten.

Met vijf verschillende lichtstanden, waaronder Steady, Fast Flash, Organic Flash 1, Organic Flash 2, en Eco-flash, kun je altijd de juiste stand kiezen voor de situatie waarin je fietst. Het opladen van de batterij gaat via de geïntegreerde USB plug en de lamp kan bevestigd worden aan sturen en frames met een diameter van 22-32mm zonder de noodzaak van gereedschap.

De Binder is niet alleen IP66 getest en 100% waterproof tegen alle elementen, maar heeft ook uitgebreide tests ondergaan zoals drop tests, corrosie tests en UV tests om zeker te stellen dat het een betrouwbare en veilige keuze is voor elke fietser. Kortom, met de Knog Blinder 1 Skull Fietslicht rij je veilig en in stijl!

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten